Välkommen till Malmö City!

På ett av Malmös mest spännande områden, ett stenkast från centralstationen och stans myller, växer KAJ 306 fram. Ett kvarter för dig som vill leva ett skönt liv med mer tid för söndagsbrunch och yoga med vännerna, än på renovering och besök på bygghandeln under lediga stunder.

Runt hörnet ligger en av stans nya snackisar för matälskare, Malmö Saluhall. Här kan du handla hem bra råvaror för en middag på balkongen eller äta en långlunch på någon av serveringarna. Unna dig nybakade frallor från Sankt Jacob och överraska med en härlig lördagsfrukost utan stress. Lilla torg är en skön promenad bort och Malmö Live är ju till exempel en annan av dina nya grannar. Vi vågar påstå att KAJ 306 är ett kvarter för dig som uppskattar god mat och dryck i livet, och en och annan konsertkväll. Under årets varmare månader är närheten till Ribban en lyx. Ta cykeln, köp med dig något gott på vägen och sen är du framme på någon minut.

Vardagen i kvarteret är enkel. Kommunikationerna är utomordentligt bra på Universitetsholmen. Förutom att du befinner dig mitt i Malmö så ligger centralstationen cirka 600 meter bort, flera stadsbussar stannar i närheten, nedgången till Citytunneln och Anna Lindhs Plats är endast drygt 100 meter bort och du tar dig till Köpenhamn på runt 35 minuter. Välkommen till Malmös nya kajläge!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier