KAJ 306 blir ett spännande kvarter

KAJ 306 blir ett intressant kvarter med robust arkitektur som förstärker den urbana känslan. Här kan du leva ett fulländat liv mitt i city där du har hela världen precis utanför dörren. Njut av ett mysigt restaurangbesök eller en skön kvällspromenad utmed hamnbassängen – valen är många och bara dina.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 31 - 165,5 kvm
Pris: 1 300 000 - 12 500 000 kr
Månadskostnad: 2 035 - 7 995 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Från juni 2020

Ansvariga kontaktpersoner

Ludvig Andersson

Ludvig Andersson

0736-733 533 Kontakta Ludvig
Nicklas Björklund

Nicklas Björklund

040-36 36 88 Kontakta Nicklas

Ett liv i händelsernas centrum
När du flyttar till KAJ 306 kommer du inte bara bo med direkt närhet till allt i Malmö, du kommer även att kunna njuta av ett enhetligt kvarter med inspirerande gatumiljöer och direkt närhet till vattnet. Visionen har varit att skapa ett kvarter som förstärker områdets långa hamntradition. Det kan du tydligt se i det rödbruna tegelutförandet och valen att låta balkar bli synliga samt i den karaktärsfulla fönstersättningen.

Alla hem i KAJ 306 är ritade med största omsorg om luftiga sällskapsytor och bra materialval som är enkla att inreda kring. Så oavsett om du som flyttar hit väljer en tvåa eller en rymlig femma, kommer du att märka hur genomtänka planlösningar ger plats över för din egen fantasi. Här kommer du att kunna välja mellan lägenheter om 1-5 rok om 31-165 kvadrat. De flesta lägenheterna får rymliga balkonger eller terrasser där du får fritt spelrum att inreda en loungehörna eller varför inte anlägga en örtträdgård. Du som flyttar till en lägenhet lite högre upp i huset kommer dessutom få en härlig utsikt över Varvsbassängen och hamninloppet.

Utöver bostäder byggs även kommersiella lokaler i kvarteret. Dessa kommer att ligga på entréplan och gör det möjligt för uteserveringar och butiker att öppna, för att skapa ett levande kvarter som lever stora delar av dagen.

Ta chansen att hitta hem i ett nytt citykvarter du också – välkommen till KAJ 306.

Enkelt att leva miljövänligt i Svanenmärkta hemsvanenmärkta-hem-logo
Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem du trivs i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i KAJ 306 gör du ett bra och framförallt enkelt miljöval, som gör att du faktiskt räddar världen lite grann varje dag.

Hitta ditt nya hem i KAJ 306 med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Planlösningar


Lediga Hem KAJ 306

3/4 Bostäder med samma planlösning

74 kvm | 3 rok

Balkong

Våningsplan 2 - 5
Pris: Från 3 300 000 kr
2/7 Bostäder med samma planlösning

95 kvm | 4 rok

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 7 - 13
Pris: Från 6 300 000 kr
2/8 Bostäder med samma planlösning

53,5 kvm | 2 rok

Balkong

Våningsplan 6 - 13
Pris: Från 3 100 000 kr
Visa alla planlösningar

Upptäck KAJ 306


1 / 4 - En film från KAJ 306 säljpremiär den 23/10 2017.
2 / 4 - Intervju med Cecilia Andersson som är kundansvarig i bostadsprojektet KAJ 306 i Malmö.
3 / 4 - Intervjufilm med Håkan Jönsson som är projektutvecklaren för bostadsprojektet KAJ306 i Malmö.
4 / 4 - I denna film får du träffa KAJ 306 – ett nytt Svanenmärkt och kajnära projekt, som söker dig som vill har hela världen precis utanför dörren. Läs mer om kvarteret på skanska.se/kaj306

Ett hem i KAJ 306 är ett hem på kajkanten mitt i city. Se våra filmer som berättar allt du behöver veta om detta nya Svanenmärkta citykvarter! 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Svanenmärkta och ljusa hem i KAJ 306

  Livet på kajkanten

  I denna tvåa om 64,5 kvadrat smälter köket samman med vardagsrummet. Här finns stora fönster varav ett som går hela vägen ner till golvet. Den trevliga balkongen med utsikt mot hamnen når du direkt från vardagsrummet.

  Svanenmärkta och ljusa hem i KAJ 306

  Ljus och öppen vardag

  Trevliga sociala ytor, perfekta för dig som gillar att ha många vänner över på middag eller brunch. Utgången till takterrassen med en härlig utsikt mot Varvsstaden når du från vardagsrummet.

  Ljust och rymligt i KAJ 306

  Köket är hjärtat i hemmet

  Vardagsrummet och vinkelköket bildar en trevlig social yta där du även hittar utgången till balkongen. Det ljusa köket bjuder på bra arbetsytor och du kan enkelt röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster.

  Svanenmärkta och ljusa hem i KAJ 306
  Svanenmärkta och ljusa hem i KAJ 306

  Sociala ytor

  Halvöppen planlösning med fokus på de sociala ytorna, vilket ger dig friheten att göra vardagsrum och kök till hemmets mittpunkt. Här hittar du även utgången till balkongen i direkt anslutning till vardagsrummet.

  Välkommen till Malmö City!

  På ett av Malmös mest spännande områden, ett stenkast från centralstationen och stans myller, växer KAJ 306 fram. Ett kvarter för dig som vill leva ett skönt liv med mer tid för söndagsbrunch och yoga med vännerna, än på renovering och besök på bygghandeln under lediga stunder.

  Runt hörnet ligger en av stans nya snackisar för matälskare, Malmö Saluhall. Här kan du handla hem bra råvaror för en middag på balkongen eller äta en långlunch på någon av serveringarna. Unna dig nybakade frallor från Sankt Jacob och överraska med en härlig lördagsfrukost utan stress. Lilla torg är en skön promenad bort och Malmö Live är ju till exempel en annan av dina nya grannar. Vi vågar påstå att KAJ 306 är ett kvarter för dig som uppskattar god mat och dryck i livet, och en och annan konsertkväll. Under årets varmare månader är närheten till Ribban en lyx. Ta cykeln, köp med dig något gott på vägen och sen är du framme på någon minut.

  Vardagen i kvarteret är enkel. Kommunikationerna är utomordentligt bra på Universitetsholmen. Förutom att du befinner dig mitt i Malmö så ligger centralstationen cirka 600 meter bort, flera stadsbussar stannar i närheten, nedgången till Citytunneln och Anna Lindhs Plats är endast drygt 100 meter bort och du tar dig till Köpenhamn på runt 35 minuter. Välkommen till Malmös nya kajläge!

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om KAJ 306

   Ansvariga kontaktpersoner

   Ludvig Andersson

   Ludvig Andersson

   0736-733 533 Kontakta Ludvig
   Nicklas Björklund

   Nicklas Björklund

   040-36 36 88 Kontakta Nicklas

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Skrivaregatan 1
   205 33 Malmö
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: