KAJ 306 Malmö

Nu är alla hemmen i KAJ 306 slutsålda!

KAJ 306 blir ett intressant kvarter med robust arkitektur som förstärker den urbana känslan. Här kan du leva ett fulländat liv mitt i city där du har hela världen precis utanför dörren. Njut av ett mysigt restaurangbesök eller en skön kvällspromenad utmed hamnbassängen – valen är många och bara dina.

Slutsålt!
Alla hemmen i KAJ 306 är slutsålda, men du har fortfarande chans till ett Svanenmärkt hem på kajkanten mitt i Malmö.

Läs mer om Västra Citadellskajen här »

Ett liv i händelsernas centrum
När du flyttar till KAJ 306 kommer du inte bara bo med direkt närhet till allt i Malmö, du kommer även att kunna njuta av ett enhetligt kvarter med inspirerande gatumiljöer och direkt närhet till vattnet. Visionen har varit att skapa ett kvarter som förstärker områdets långa hamntradition. Det kan du tydligt se i det rödbruna tegelutförandet och valen att låta balkar bli synliga samt i den karaktärsfulla fönstersättningen.

Alla hem i KAJ 306 är ritade med största omsorg om luftiga sällskapsytor och bra materialval som är enkla att inreda kring. Så oavsett om du som flyttar hit väljer en tvåa eller en rymlig femma, kommer du att märka hur genomtänka planlösningar ger plats över för din egen fantasi. Här kommer du att kunna välja mellan lägenheter om 1-5 rok om 31-165 kvadrat. De flesta lägenheterna får rymliga balkonger eller terrasser där du får fritt spelrum att inreda en loungehörna eller varför inte anlägga en örtträdgård. Du som flyttar till en lägenhet lite högre upp i huset kommer dessutom få en härlig utsikt över Varvsbassängen och hamninloppet.

Utöver bostäder byggs även kommersiella lokaler i kvarteret. Dessa kommer att ligga på entréplan och gör det möjligt för uteserveringar och butiker att öppna, för att skapa ett levande kvarter som lever stora delar av dagen.

Ta chansen att hitta hem i ett nytt citykvarter du också – välkommen till KAJ 306.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Säljstart Slutsålt!
Inflyttning Från juni 2020

Broschyrer och dokument

Upptäck KAJ 306


1 / 4 - En film från KAJ 306 säljpremiär den 23/10 2017.
2 / 4 - Intervju med Cecilia Andersson som är kundansvarig i bostadsprojektet KAJ 306 i Malmö.
3 / 4 - Intervjufilm med Håkan Jönsson som är projektutvecklaren för bostadsprojektet KAJ306 i Malmö.
4 / 4 - I denna film får du träffa KAJ 306 – ett nytt Svanenmärkt och kajnära projekt, som söker dig som vill har hela världen precis utanför dörren. Läs mer om kvarteret på skanska.se/kaj306

Ett hem i KAJ 306 är ett hem på kajkanten mitt i city. Se våra filmer som berättar allt du behöver veta om detta nya Svanenmärkta citykvarter! 

KAJ 306 – precis vid kajkanten, mitt i City


Hör projektutvecklaren Håkan Jönsson berätta om det senaste tillskottet av nya, spännande hus i Malmö.

Intervjufilm med Håkan Jönsson som är projektutvecklaren för bostadsprojektet KAJ306 i Malmö.

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier