Säljpremiär 23:e oktober

Nu är det äntligen dags för säljpremiär för KAJ 306 – ett nytt kvarter med inspirerande gatumiljöer, precis vid vattnet. Vi ser fram emot att träffa dig på säljpremiären. Varmt välkommen!

Svanenmärkta och ljusa hem i KAJ 306

Datum: måndagen den 23:e oktober.
Tid: mingel mellan 17.00-19.00 
Plats: M.E.C.K. på Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6
OSA: senast måndagen den 16:e oktober

Informationsbroschyr»
Lägenhetsväljare»
Kostnadskalkyl»
Köpanmälan»
Köpprocess»
Prislista»

Observera att en intresseanmälan inte motsvarar en köpanmälan, utan en separat köpanmälan måste fyllas i och skickas till oss eller lämnas på säljpremiären. Den är din garanti för att bli kontaktad efter säljstarten enligt turordningslistan.

Hur går det till?

Köpanmälan lämnas in på säljpremiären alternativt skickas via e-mail eller post, oss tillhanda senast tisdagen den 24:e oktober, kl. 08.00. 

Endast en blankett per person får lämnas. Anmälan är personlig.

Endast personer som avser att stå som ägare kan delta i fördelningen av lägenheterna. Juridisk person kan stå som ägare. Gäller ett begränsat antal.

Köpanmälan ger en turordning baserad på datumet för din intresseanmälan till Skanskas kundregister. Efter inlämningsdagen sorterar vi anmälningarna och därefter blir du kontaktad av våra mäklare. Vid detta tillfälle väljer du din lägenhet. 

Kontraktskrivning kommer att bokas in i samband med att du väljer lägenhet.

Om du inte är tillgänglig för vår mäklare, eller om du väljer att avstå från att skriva kontrakt inom kontraktsskrivningstiden, förlorar du din plats i kön för Brf KAJ 306. Du kvarstår i vårt kundregister.

Eventuellt kvarvarande hem blir därefter tillgängliga till försäljning enligt ”först-till-kvarn”-principen, d.v.s. tillgängliga hem säljs till den som först anmäler sitt intresse, utan något krav på köplats eller turordning.

Köpanmälan är ingen garanti för att få köpa en lägenhet.

Om dina val redan är sålda när du kontaktas får du givetvis möjligheten att välja bland kvarvarande lägenheter. En bra idé är därför att i förväg göra en egen ”rankinglista” på vilka lägenheter du kan tänka dig.


E-mail: hakan.wendner@skanska.se eller
Postadress: Skanska Sverige AB
Att: Håkan Wendner
205 33 Malmö