Kom hem till kvarteret

Ett hem är lika mycket en plats för återhämtning som en plats för inspiration. Det är inte bara början och slutet på varje dag. Nej, ett hem ska vara en levande del i ett levande kvarter. Ett kvarter som vågar utmana och rita utanför linjerna. Precis som Kvarteret i Västra Hamnen. Välkommen!

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 33 - 94,5 kvm
Säljstart: Den 19 mars
Inflyttning: Från hösten 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Välkommen till ditt kvarter
I Västra Hamnen finns både fik, restauranger, träning och självklart närheten till havet. Du har cykelavstånd till både Ribban och centrum, samtidigt som du får en väldigt trevlig hemmaplan. Från Kvarteret har du nära till både STPLN, Media Evolution City och bussar in till centrum. Men om vi får gissa så tar du hellre cykeln in till stan. Därför hittar du också en fullt utrustad cykelverkstad i källaren.

I Kvarteret kommer det finnas allt från mysiga ettor till rymliga fyror. Det blir även trevliga lägenheter med egen ingång från gatuplan som ger en fin radhuskänsla. De flesta hem har minst en balkong, uteplats eller takterrass och den härliga gården med gemensam uteplats kan alla naturligtvis njuta av.

Historien skrivs inte av stiltje – den skrivs av de som skapar. Det är vad vi vill främja i Kvarteret. Det gör vi genom ett nära samarbete med STPLN, Yalla Trappan som har kontor i grannhuset och en strävan efter att hela tiden bli bättre på allt från miljöarbete till social hållbarhet. Men framförallt byggs denna känsla av dig. Det är de boende i Kvarteret som är hela områdets hjärta. Och det är då, när alla pusselbitar är på plats, som vi kan skriva historia. Välkommen till Kvarteret.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Kvarteret mellan havet och city


I denna film följer du med på en resa till Kvarteret och de framtida hemmen som byggs längst med Einar Hansens Esplanad. Här bor du i en kreativ och dynamisk del av Västra Hamnen – mitt mellan havet och city. Varmt välkommen till Kvarteret!

Hur går det till när man köper ett hem som inte finns än?


Vi har tagit fram en film som visar precis hur lätt det är att köpa en nyproducerad lägenhet. Följ med oss på en resa från intresseanmälan hela vägen till inflytt. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Välkommen till Västra Hamnen!

  Kvarteret är hjärtat i en ny del av Västra Hamnen, där cyklister samsas med entreprenörerna och konstnärerna. Detta blir ett område som skapas och utvecklas av de boende. Här får du det bästa av två världar. Närheten till sol och bad på sommaren är svårslagen samtidigt som du har nära in till citypulsen i centrala Malmö. Varvsstaden, Malmö Live och Malmö universitet ligger alla inom räckhåll. Men du har inte bara citypuls nära till hands i Västra Hamnen – även Ribban ligger en kort promenad bort. Perfekt för hundrastning, sköna bad eller bara en paus i vardagen.

  I Västra Hamnen fnns naturligtvis mycket mer än bara Kvarteret. På sommaren är Scaniabadet en populär mötesplats för många malmöbor. Det 75 meter långa soldäcket ger gott om plats för att lapa sol och umgås med vänner. Västra Hamnen är även hem till Malmös mest kända landmärke – Turning Torso. Men framförallt hittar du mötesplatser likt Media Evolution City och STPLN där innovation och kreativitet möts för att skapa nya vägar framåt.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Ansvariga kontaktpersoner

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Skrivaregatan 1
   205 33 Malmö
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: