Lägenhet A1001

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1001
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1001
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1001
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1001

Välkommen in till en härlig tvåa på entrévåningen. Här får du ljus från två håll, en svårslagen takhöjd på 3,2 meter och en mysig uteplats mot gården. Det är något speciellt när du kan starta varje morgon med att öppna dörren till uteplatsen och låta den friska luften väcka dig. Välkommen hem.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Rakt fram hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum smälter samman och skapar en ljus och härlig social yta tack vare sina generösa fönster i västerläge. På motsatt sida hittar du sovrummet med en väl tilltagen skjutdörrsgarderob och utgång till den mysiga uteplatsen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer A1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2021
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier