Lägenhet 2 rok, 51,5 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1001
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1001
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1001
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1001

Kom hem till en härlig tvåa på entrévåningen. Här får du allt från en svårslagen takhöjd på 3,2 meter till stora ytor och en egen uteplats mot gården. Det är en speciell känsla när du kan ta en paus med en kopp kaffe i solen medan du väntar på att maten ska bli klar.

Här möts du av en välkomnande entré med en plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob som även har ett städskåp. Du möter direkt vardagsrummet som smälter samman med köket och skapar en härlig social yta. Här finner du även utgången till den trevliga uteplatsen.

På motsatt sidan hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en lång och praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet finner du hemmets sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer B1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86