Lägenhet 4 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1101
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1101
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1101
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1101
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1101
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1101

Här hittar du en riktigt ljus och härlig lägenhet tack vare att den är genomgående. Hemmets två balkonger vetter mot väst respektive öst, vilket ger dig ett riktigt drömläge. Samtidigt som hemmet får gott om ljus hela dagen.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du även ett av hemmets tre sovrum. Vidare in hemmet möter du vardagsrum och kök som bildar en stor social yta med plats för långbord, samt utgången till hemmets två balkonger.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. På vardera sida om badrummet finns hemmets övriga sovrum. Det lite mindre kan du välja bort för att istället få ett större vardagsrum. Det större sovrummet har en praktisk skjutdörrsgarderob och fönster mot innergården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 7
Nummer B1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86