Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1202
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1202
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1202
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1202
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1202
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1202

Välkommen in till en smart planerad etta med balkong och plats för både middag, vänner och lite vanlig vardag. Den avskilda sovalkoven gör att du får en lite mer privat yta samtidigt som resten av hemmet smälter samman så att du inte slösar några kvadratmeter. Välkommen!

Här möts du av en välkomnande entré med en skjutdörrsgarderob som även har ett städskåp. Direkt till höger hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Lite avskilt från vardagsrummet har du sovalkoven som bildar en egen privat yta.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3 av 7
Nummer B1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86