Lägenhet B1402

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1402
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1402
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1402
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1402
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1402
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1402

Kom hem till en välplanerad etta som maximerar varje kvadratmeter. Den sociala ytan blir ännu lite större tack vare den härliga balkongen i västerläge samtidigt som den avskilda sovalkoven gör att det blir lite mysigare när du ska gå och lägga dig.

Här möts du av en välkomnande entré med en skjutdörrsgarderob som även har ett städskåp. Direkt till höger hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Lite avskilt från vardagsrummet har du sovalkoven som bildar en egen privat yta.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 5 av 7
Nummer B1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier