Lägenhet B1501

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1501
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1501
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1501
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1501
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1501
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1501

Vacker utsikt, bra läge och kvällssol – det är receptet för en riktigt bra kväll i denna lägenhet. Tack vare hemmets två balkonger kan du alltid fånga ett par solstrålar. Vilket också gör att du alltid är redo för en gäst eller två. Kom hem till en social fyra med fokus på balkonghäng.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du även ett av hemmets tre sovrum. Vidare in hemmet möter du vardagsrum och kök som bildar en stor social yta med plats för många gäster, samt utgången till hemmets två balkonger med morgon- respektive kvällssol.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. På vardera sida om badrummet finns hemmets övriga sovrum. Det lite mindre kan du välja bort för att istället få ett större vardagsrum. Det större sovrummet har en praktisk skjutdörrsgarderob och fönster mot innergården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 7
Nummer B1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier