Lägenhet 2 rok, 49,5 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1503
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1503
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1503
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1503
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1503
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1503

Kom hem till ett drömläge, högt upp i huset med balkong i västerläge och utsikt mot Turning Torso. Här får du helt enkelt ett hem att njuta av. Många soltimmar, välplanerade ytor och ett avskilt sovrum är bara några av fördelarna du hittar i denna härliga tvåa. Välkommen!

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring i en praktisk garderob. Rakt fram hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en härlig social yta där du även hittar utgången till den härliga balkongen i västerläge. På motsatt sida hittar du det rymliga sovrummet med en riktigt stor skjutdörrsgarderob och utsikt mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 49,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 7
Nummer B1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86