Lägenhet B1601

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1601
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1601
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1601
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1601
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1601
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1601

Kom hem till husets pärla som ligger högst upp i huset med en stor terrass och vacker utsikt mot Turning Torso. Dessutom får det stora sovrummet en egen utgång till terrassen – så att du kan gnugga sömnen ur ögonen till en svårslagen utsikt över Västra Hamnen.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob och ett städskåp. Från hallen når du vinkelköket och vardagsrummet som båda smälter samman i en stor social yta. I vardagsrummet finns även utgång till den stora terrassen i västerläge.

Längre in når du hemmets två sovrum, varav det större har skjutdörrsgarderob och egen utgång till terrassen. Mellan sovrummen ligger även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en lång och praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 7
Nummer B1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier