Lägenhet B1602

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1602
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1602
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1602
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1602
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1602
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1602

Välkommen in till ett välplanerat hem högst upp i huset. Här hittar du allt från bra förvaring och snyggt vinkelkök till kronan på verket – takterrassen. Naturligtvis ligger terrassen i västerläge så att du får maximalt med soltimmar och en vacker utsikt mot Turning Torso.

Här möts du av en välkomnande entré med en plats för avhängning. Rakt fram hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet finner du hemmets sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob och vacker utsikt mot gården.

Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en trevlig social yta där du även hittar utgången till den härliga terrassen i västerläge där du med all säkerhet kommer spendera en hel del varma sommardagar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 7
Nummer B1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong, Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Hem från Skanska i sociala medier