Lägenhet C1001

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1001
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1001
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1001
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1001

Här får du något utöver det vanliga, nämligen en lägenhet med riktig radhuskänsla. Allt från en svårslagen takhöjd på 3,2 meter till uteplats i söderläge och entré från gatan. Välkommen hem till en radhuslägenhet.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp och en gästtoalett. Från hallen når du köket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en härlig yta. I vardagsrummet hittar du ett arbetsrum, utgången till uteplatsen och ett sovrum som du kan välja bort om du föredrar ett ännu större vardagsrum.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet hittar du hemmets största sovrum med en praktisk skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 7
Nummer C1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier