Lägenhet 1 rok, 33 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1002
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1002
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1002
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1002
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1002
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1002

Välkommen in till en mysig etta med svårslagen takhöjd på 3,2 meter som skapar en härlig känsla i hemmet. Du har även skjutdörrsgarderob, välplanerat badrum och en social yta.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob. Lite längre in hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök, vardagsrum och sovdel smälter samman till en härlig social yta och kompletteras av stora fönster som släpper in gott om ljus i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 33 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 7
Nummer C1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86