Lägenhet C1104

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1104
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1104
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1104
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1104
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1104
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1104

Drömmer du om en välplanerad etta som gör att du kan bjuda hem vänner utan att sängen blir en sittplats? Tack vare den avskilda sovalkoven får du både privata och sociala ytor samtidigt som du maximerar ytan och kan njuta av en härlig balkong.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob. Till vänster hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en härlig social yta och kompletteras av balkongen som släpper in gott om ljus i hemmet. Från vardagsrummet når du den avskilda sovalkoven.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 7
Nummer C1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier