Lägenhet C1402

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1402
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1402
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1402
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1402
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1402
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1402

Hitta hem till en social tvåa med gott om plats för middagsbjudningar. Här kan dina gäster umgås i soffan medan du fixar det sista med maten. Självklart avslutas middagen med en kopp kaffe ute på den härliga balkongen i västerläge.

Här möts du av en välkomnande entré med en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Direkt till vänster hittar du hemmets sovrum med en väl tilltagen skjutdörrsgarderob och utsikt mot gården.

Lite längre in hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en trevlig social yta där du även hittar utgången till den härliga balkongen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 7
Nummer C1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Hem från Skanska i sociala medier