Lägenhet C1502

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1502
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1502
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1502
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1502
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1502
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1502

Kom hem till ett riktigt bra läge, högt upp i huset med balkong och vacker utsikt mot Turning Torso. Här får du helt enkelt ett hem du kan njuta i. Välplanerade ytor, bra förvaring och ett rymligt sovrum är bara några av fördelarna du hittar i denna tvåa. Välkommen!

Här möts du av en välkomnande entré med en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Direkt till vänster hittar du hemmets sovrum med en väl tilltagen skjutdörrsgarderob och utsikt mot gården.

Lite längre in hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en trevlig social yta där du även hittar utgången till den härliga balkongen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 7
Nummer C1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier