Lägenhet 1 rok, 34 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1504
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1504
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1504
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1504
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1504
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1504

Välkommen in till en kvadratsmart etta med balkong och sovalkov. Här får du det bästa av två världar. En välplanerad lägenhet utan onödiga kvadratmeter som inte används. Samtidigt som du får balkong, utsikt mot Turning Torso och smarta lösningar runt om i hemmet.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob. Till vänster hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en härlig social yta och kompletteras av balkongen som släpper in gott om ljus i hemmet. Från vardagsrummet når du den avskilda sovalkoven.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 6 av 7
Nummer C1504
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Skanska Bostad i sociala medier