Lägenhet C1601

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1601
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1601
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1601
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1601
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1601
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1601

Välkommen in till ett välplanerat hem högst upp i huset. Här hittar du allt från bra förvaring och välplanerade ytor till kronan på verket – takterrassen i härligt söderläge. Här är hemmet för dig som gärna bjuder hem vänner, oavsett om det är middag eller långa sommardagar på terrassen.

Här möts du av en ljus entré med plats för avhängning i skjutdörrsgarderob som även har ett städskåp. Rakt fram hittar du vardagsrummet som smälter samman med köket och skapar en stor social yta. Här finns även utgången till hemmets härliga takterrass i söderläge.

Längre in hittar du det helkaklade badrummet med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en lång och praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet finner du en praktisk klädkammare och bredvid den hittar du hemmets sovrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 58,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 7
Nummer C1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier