Lägenhet D1002

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1002
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1002
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1002
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1002
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1002
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1002

Kom hem till en härlig tvåa med egen ingång på entrévåningen. Här får du ljus från två håll, svårslagen takhöjd på 3,2 meter och en mysig uteplats. Det är något speciellt när du kan starta varje morgon med att öppna dörren till uteplatsen och låta den friska luften väcka dig. Välkommen hem.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning samt förvaring i en praktisk garderob. Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en härlig social yta. Lite längre in hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Intill badrummet hittar du hemmets sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob och utgång till den härliga uteplatsen i söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer D1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier