Lägenhet D1003

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1003
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1003
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1003
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1003
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1003
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1003

Kom in till en mysig tvåa med egen ingång på entrévåningen och en svårslagen takhöjd på 3,2 meter. Här är det enkelt att njuta av varma sommardagar på uteplatsen och kanske bjuda hem en vän eller sju? Det är helt upp till dig, välkommen!

Här möts du av en välkomnande entré med en plats för avhängning och förvaring i två garderober. Direkt till höger hittar du hemmets sovrum som har en stor skjutdörrsgarderob. Längre in i hemmet hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Förbi badrummet har du köket som smälter samman med vardagsrummet i en härlig social yta. Här hittar du även utgången till den trevliga uteplatsen mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer D1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier