Lägenhet D1203

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1203
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1203
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1203
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1203
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1203
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1203

Välkommen in till en smart planerad tvåa med en stor social yta som ger gott om plats för gäster. Dessutom kan du förlänga ytan med den härliga balkongen. Sist men absolut inte minst får du ett rymligt sovrum med en riktigt stor skjutdörrsgarderob.

Här möts du av en välkomnande entré med en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Rakt fram hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en lång och praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en trevlig social yta där du även hittar utgången till den härliga balkongen. Längre in hittar du det rymliga sovrummet med en riktigt stor skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 7
Nummer D1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier