Lägenhet D1204

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1204
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1204
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1204
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1204
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1204
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1204

Kom in till en välplanerad trea med både sociala ytor, bra förvaring och en härlig balkong i söderläge. Om du bara behöver ett sovrum är det dessutom enkelt att välja bort det mindre sovrummet för att skapa en riktigt stor yta i vardagsrummet.

Här möts du av en entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Från entrén når du hemmets två sovrum varav det större har en klädkammare och skjutdörrsgarderob med städskåp. Vidare in i hemmet hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum smälter samman i en härlig social yta som även har utgången till balkongen i söderläge. Om du vill ha ett större vardagsrum har du dessutom möjlighet att välja bort det mindre sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 7
Nummer D1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier