Lägenhet 3 rok, 72 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1301
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1301
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1301
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1301
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1301
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1301

Välkommen in till en smart planerad lägenhet som ger dig både förvaring, sociala ytor och ett stort avskilt sovrum i en egen del av hemmet. Det är många saker som kan sätta pricken över i:et här. Inte minst den härliga balkongen i söderläge.

Här möts du av en smidig entré som har en skjutdörrsgarderob med städskåp. Rakt fram i hemmet hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet hittar du hemmets största sovrum som dessutom har en skjutdörrsgarderob för bra förvaring.

Kök och vardagsrum smälter samman i en härlig social yta som även har utgång till balkongen i söderläge. Från vardagsrummet når du det mindre sovrummet med klädkammare. Om du hellre vill ha ett större vardagsrum har du möjlighet att välja bort det mindre sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 7
Nummer D1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86