Lägenhet 2 rok, 50,5 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1502
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1502
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1502
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1502
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1502
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1502

Kom hem till ett riktigt bra läge, högt upp i huset med en härlig balkong. Här får du helt enkelt ett hem du kan njuta i. Välplanerade ytor, bra förvaring och ett avskilt sovrum är bara några av fördelarna du hittar i denna tvåa. Välkommen!

Här möts du av en välkomnande entré med en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Rakt fram hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en lång och praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök, matplats och vardagsrum smälter samman till en trevlig social yta där du även hittar utgången till den härliga balkongen. Längre in hittar du det rymliga sovrummet med en riktigt stor skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 7
Nummer D1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86