Lägenhet 3 rok, 66 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1504
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1504
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1504
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1504
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1504
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1504

Vacker utsikt, bra läge och trevligt sällskap– det är receptet för en riktigt bra kväll i denna lägenhet. Tack vare hemmets sociala yta är det enkelt att bjuda hem vänner. Eller varför inte bara njuta av en dag i solen på balkongen?

Här möts du av en entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Från entrén når du hemmets två sovrum varav det större har en klädkammare och skjutdörrsgarderob med städskåp. Vidare in i hemmet hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum smälter samman i en härlig social yta som även har utgången till balkongen i söderläge. Om du vill ha ett större vardagsrum har du dessutom möjlighet att välja bort det mindre sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 7
Nummer D1504
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86