Lägenhet D1603

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1603
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1603
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1603
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1603
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1603
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1603

Här hittar du en riktig pärla till lägenhet. Den har stora sociala ytor och bra förvaring, men framförallt så har den en riktig stor och härlig takterrass i söderläge. Det är onekligen kronan på en bra planerad fyra.

Här möts du av en välkomnande entré som har plats för avhängning och en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du ett av hemmets sovrum samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en lång och praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Köket smälter samman med vardagsrummet och bildar en stor social yta, som gjord för gäster och långbord. Här hittar du utgången till den rymliga takterrassen i söderläge samt hemmets övriga sovrum, varav det större har en väl tilltagen skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer D1603
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier