Lägenhet 4 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1103
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1103
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1103
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1103
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1103
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1103

Kom hem till en social fyra där du kan duka upp långbord för hela släkten, eller kompisgänget och kompisarnas kompisar. Kort sagt finns det plats att umgås här. Oavsett om det är uppesittarkväll eller julmiddag.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. I hallen finns även ett av hemmets tre sovrum. Vidare in i hemmet möter du vardagsrum och kök samt utgången till hemmets två balkonger med morgon respektive kvällssol.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. På vardera sida om badrummet finns hemmets övriga sovrum. Det lite mindre kan du välja bort för att istället få ett större vardagsrum. Det större sovrummet har både praktisk skjutdörrsgarderob och fönster mot innergården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 7
Nummer A1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86