Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1501
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1501
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1501
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1501
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1501
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1501

Gillar du bra utsikt, mycket ljus och ett väldigt bra läge i huset. Då har du hittat helt rätt hem. Balkongen, som naturligtvis är i västerläge, blir ett extrarum under hela sommaren och du kan till och med skryta om en utsikt mot Turning Torso.

Här möts du av en välkomnande entré med en garderob och plats för avhängning. Här hittar du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från hallen når du även hemmets sovrum med en stor skjutdörrsgarderob och fönster mot innergården. På andra sidan hallen har du vardagsrummet som smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Från köket når du även utgången till den härliga balkongen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 7
Nummer A1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Skanska Bostad i sociala medier