Lägenhet A1601

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1601
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1601
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1601
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1601
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1601
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet A1601

En takvåning med stor terrass, kvällssol och utsikt mot Turning Torso – det är svårt att hitta några fel här. Ett drömhem kräver ett drömläge och det hittar du här. De stora sociala ytorna och sovrummet som har utsikt mot den trevliga innergården är vad vi kallar för plus i kanten – takterrassen är hemmets fjäder i hatten.

Här möts du av en välkomnande entré med städskåp, garderob och plats för avhängning. Här hittar du även det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från hallen når du hemmets sovrum med en stor skjutdörrsgarderob och fönster mot innergården. På andra sidan hallen har du vardagsrummet som smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Från köket når du också utgången till den stora takterrassen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 7
Nummer A1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier