Lägenhet B1002

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1002
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1002
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1002
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1002
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1002
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet B1002

Vill du hitta ett hem med gott om plats, på riktigt? Då har du hittat rätt. Med 3,2 meter i takhöjd kan du sträcka riktigt ordentligt på dig. Dessutom får du en härlig uteplats mot gården där du har plats för både odlingslådor och utemöbler.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du även ett av hemmets tre sovrum. Vidare in i hemmet möter du vardagsrum och kök samt utgången till uteplatsen.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. På vardera sida om badrummet finns hemmets övriga sovrum. Det lite mindre kan du välja bort för att istället få ett större vardagsrum. Det större sovrummet har en praktisk skjutdörrsgarderob för bra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 7
Nummer B1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier