Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1403
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1403
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1403
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1403
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1403
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1403

En balkong gör väldigt mycket för ett hem. Det är ett enkelt sätt att släppa in lite frisk luft, samtidigt som det är en väldigt trevlig plats att sitta på. Framförallt när du tittar på balkongen i denna tvåa, med härligt västerläge som ger kvällssol.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Lite längre in hittar du hemmets sovrum med en smidig skjutdörrsgarderob och det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i hemmet hittar du kök och vardagsrum som smälter samman till en härlig social yta. Här finns även utgången till den trevliga balkongen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 7
Nummer C1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86