Lägenhet C1501

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1501
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1501
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1501
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1501
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1501
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1501

Trevliga kvällar på balkongen är mittpunkten i denna härliga trea. Här kan du och dina vänner välja vilken balkong ni vill avnjuta sommarkvällen på. Dessutom är lägenheten som gjord för att bjuda hem gäster. Stora sociala ytor och vacker utsikt är bara början. Välkommen!

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. I hallen finns även en klädkammare om 3,5 kvadrat. Vidare in i hemmet möter du vardagsrummet och utgången till hemmets ena balkong med utsikt mot innergården. Vardagsrum och kök smälter samman för att skapa en stor social yta med mycket ljusinsläpp.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. På vardera sida om badrummet finns hemmets två sovrum. Det lite mindre kan du välja bort för att istället få ett större vardagsrum. Det större sovrummet har både praktisk skjutdörrsgarderob och utgång till hemmets andra balkong.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 7
Nummer C1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Hem från Skanska i sociala medier