Lägenhet C1503

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1503
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1503
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1503
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1503
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1503
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet C1503

Välkommen till ett riktigt ljust hem med vacker utsikt. Med ljusinsläpp från två väderstreck och utsikt mot Turning Torso är detta en riktig fullpoängare till lägenhet. Mer än så behövs egentligen inte sägas – du kommer helt enkelt att trivas väldigt bra här.

Här möts du av en välkomnande entré som har en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. Lite längre in hittar du hemmets sovrum med en smidig skjutdörrsgarderob och det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i hemmet hittar du kök och vardagsrum som smälter samman till en härlig social yta. Här finns även utgången till den trevliga balkongen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 7
Nummer C1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier