Lägenhet D1001

Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1001
1 / 2 - Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1001
2 / 2 - Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1001
Planlösning från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1001
Situationsplan från Kvarteret, Malmö, Lägenhet D1001

Det bästa av två världar är en klassisk klyscha. men också en sanning här. Du får nämligen en lägenhet med riktig radhuskänsla. Allt från en svårslagen takhöjd på 3,2 meter till uteplats i söderläge och entré från gatan. Välkommen hem till en radhuslägenhet.

Här möts du av en välkomnande entré som har klinker och en praktisk skjutdörrsgarderob med städskåp. I hallen finns även en toalett. Vidare in hemmet möter du vardagsrum och kök som smälter samman till en härlig social yta. Här finns även utgången till uteplatsen i söderläge mot gården.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. På vardera sida om badrummet finns hemmets två sovrum. Det lite mindre kan du välja bort för att istället få ett större vardagsrum. Det större sovrummet har en praktisk skjutdörrsgarderob för bra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Kvarteret är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 7
Nummer D1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier