Kom hem till Kvarteret

Boka personlig visning

Ett hem är lika mycket en plats för återhämtning som en plats för inspiration. Det är inte bara början och slutet på varje dag. Nej, ett hem ska vara en levande del i ett levande kvarter. Ett kvarter som vågar utmana och rita utanför linjerna. Precis som Kvarteret i Västra Hamnen. Välkommen!

Välkommen till ditt kvarter
I Västra Hamnen finns både fik, restauranger, träning och självklart närheten till havet. Du har cykelavstånd till både Ribban och centrum, samtidigt som du får en väldigt trevlig hemmaplan. Från Kvarteret har du nära till både STPLN, Media Evolution City och bussar in till centrum. Men om vi får gissa så tar du hellre cykeln in till stan. Därför hittar du också en fullt utrustad cykelverkstad i källaren.

I Kvarteret kommer det finnas allt från mysiga ettor till rymliga fyror. Det blir även trevliga lägenheter med egen ingång från gatuplan som ger en fin radhuskänsla. De flesta hem har minst en balkong, uteplats eller takterrass och den härliga gården med gemensam uteplats kan alla naturligtvis njuta av. Välkommen till Kvarteret! 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 33 - 94,5 kvm
Pris: 2 255 000 - 3 155 000 kr
Månadskostnad: 2 923 - 3 977 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Från hösten 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Hitta ditt nya hem i Brf Kvarteret med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

2/5 Bostäder med samma planlösning

49,5 kvm | 2 rok

Våningsplan 2 - 6
Pris: Från 2 380 000 kr
0/5 Bostäder med samma planlösning

62,5 kvm | 2 rok

Balkong

Våningsplan 2 - 6
2/5 Bostäder med samma planlösning

72 kvm | 3 rok

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 2 - 6
Pris: Från 3 100 000 kr
Visa alla planlösningar

Kvarteret mellan havet och city


I denna film följer du med på en resa till Kvarteret och de framtida hemmen som byggs längst med Einar Hansens Esplanad. Här bor du i en kreativ och dynamisk del av Västra Hamnen – mitt mellan havet och city. Varmt välkommen till Kvarteret!

Grönt bolån med rabatt


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med Nordea som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har Nordea tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Kvarteret. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar Nordea detta med att erbjuda Gröna Bolån och en extra rabatt. Läs mer om detta i Nordeas erbjudande som du hittar nedan.

Hur går det till när man köper ett hem som inte finns än?


Vi har tagit fram en film som visar precis hur lätt det är att köpa en nyproducerad lägenhet. Följ med oss på en resa från intresseanmälan hela vägen till inflytt. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Boka personlig visning

Ett hem där du formar möjligheterna

I Kvarteret betalar du inte för fler kvadratmeter än vad du behöver. De välplanerade och anpassade, men framförallt öppna planlösningarna, ger dig friheten att både vara rörlig och umgås med dina gäster.

Hitta din stil

Praktiska kök med bra arbetsytor och i många lägenheter, möjlighet att välja till köksö. Det kombinerade köket och vardagsrummet ger dig förutsättningar att göra ditt hem till en social mittpunkt eller bara till för dig.

Lite mindre hem till dem som vill ha det

En mindre lägenhet kan ibland vara precis det som behövs för att hitta sin plats på jorden. I många av ettorna har du en mysig sovalkov, stora fönster och balkong i västerläge.

Bästa av två världar

I de rymliga fyrorna finns dubbla balkonger i två väderstreck. Här samsas både privata och delade ytor så att du alltid kan få det bästa av två världar. Du har även möjlighet att välja bort ett sovrum för att få större matplats och vardagsrum.

Välkommen till Västra Hamnen!

Boka personlig visning

Kvarteret är hjärtat i en ny del av Västra Hamnen, där cyklister samsas med entreprenörerna och konstnärerna. Detta blir ett område som skapas och utvecklas av de boende. Här får du det bästa av två världar. Närheten till sol och bad på sommaren är svårslagen samtidigt som du har nära in till citypulsen i centrala Malmö. Varvsstaden, Malmö Live och Malmö universitet ligger alla inom räckhåll. Men du har inte bara citypuls nära till hands i Västra Hamnen – även Ribban ligger en kort promenad bort. Perfekt för hundrastning, sköna bad eller bara en paus i vardagen.

I Västra Hamnen fnns naturligtvis mycket mer än bara Kvarteret. På sommaren är Scaniabadet en populär mötesplats för många malmöbor. Det 75 meter långa soldäcket ger gott om plats för att lapa sol och umgås med vänner. Västra Hamnen är även hem till Malmös mest kända landmärke – Turning Torso. Men framförallt hittar du mötesplatser likt Media Evolution City och STPLN där innovation och kreativitet möts för att skapa nya vägar framåt.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: