Kvarteret Västra Hamnen, Malmö

Nu är alla hemmen i Kvarteret slutsålda!

Ett hem är lika mycket en plats för återhämtning som en plats för inspiration. Det är inte bara början och slutet på varje dag. Nej, ett hem ska vara en levande del i ett levande kvarter. Ett kvarter som vågar utmana och rita utanför linjerna. Precis som Kvarteret i Västra Hamnen. Välkommen!

Välkommen till ditt kvarter
I Västra Hamnen finns både fik, restauranger, träning och självklart närheten till havet. Du har cykelavstånd till både Ribban och centrum, samtidigt som du får en väldigt trevlig hemmaplan. Från Kvarteret har du nära till både STPLN, Media Evolution City och bussar in till centrum. Men om vi får gissa så tar du hellre cykeln in till stan. Därför hittar du också en fullt utrustad cykelverkstad i källaren.

I Kvarteret kommer det finnas allt från mysiga ettor till rymliga fyror. Det blir även trevliga lägenheter med egen ingång från gatuplan som ger en fin radhuskänsla. De flesta hem har minst en balkong, uteplats eller takterrass och den härliga gården med gemensam uteplats kan alla naturligtvis njuta av. Välkommen till Kvarteret! 

Fakta om projektet

Hem till salu 0 av 91
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea 33 - 94,5 kvm
Säljstart Slutsålt!
Inflyttning Från hösten 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Broschyrer och dokument

Kvarteret mellan havet och city


I denna film följer du med på en resa till Kvarteret och de framtida hemmen som byggs längst med Einar Hansens Esplanad. Här bor du i en kreativ och dynamisk del av Västra Hamnen – mitt mellan havet och city. Varmt välkommen till Kvarteret!

Hur går det till när man köper ett hem som inte finns än?


Vi har tagit fram en film som visar precis hur lätt det är att köpa en nyproducerad lägenhet. Följ med oss på en resa från intresseanmälan hela vägen till inflytt. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier