Brf Lanternan – hem med havet precis utanför dörren

Välkommen till Brf Lanternan, här hittar du det bästa av två världar: närheten till staden och lugnet från havet. I Limhamns centrum finns allt du kan behöva och centrala Malmö ligger bara 20 minuter bort på cykel.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 35 - 147 kvm
Pris: 1 250 000 - 7 400 000 kr
Månadskostnad: 2 337 - 7 478 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Från sommar/höst 2020

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Sjödin

Patrik Sjödin

0702-386 232 Kontakta Patrik
Ludvig Andersson

Ludvig Andersson

0736-733 533 Kontakta Ludvig

Med havet som granne
Har du någonsin drömt om att bo vid havet? Det har nog många av oss. Men det är inte alltid man har möjlighet till det. Oavsett om det beror på arbete, familj eller helt enkelt att staden lockar för mycket. Men i Limhamns Sjöstad får du det bästa av två världar. Här har du den lugna atmosfären vid havet samtidigt som Malmös storstadspuls aldrig ligger långt borta. 

Brf Lanternan ligger precis vid vattnet och den trevliga kajpromenaden. Kvarteret består av två hus som även kommer ha en källare med förråd och parkering. Hemmen är speciellt ritade för att ta till vara på naturen och havet. Här hittar du öppna ytor och ljusa rum som ger en inbjudande och härlig känsla.

Enkelt att leva Svanenmärkt! 
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Brf Lanternan kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Hitta ditt nya hem i Brf Lanternan med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

2/6 Bostäder med samma planlösning

84,5 kvm | 3 rok

Balkong, Sjö-/havsutsikt

Våningsplan 2 - 7
Pris: Från 4 000 000 kr
3/6 Bostäder med samma planlösning

76,5 kvm | 3 rok

Balkong

Våningsplan 2 - 7
Pris: Från 2 950 000 kr
2/4 Bostäder med samma planlösning

57,5 kvm | 2 rok

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 2 - 5
Pris: Från 2 700 000 kr
Visa alla planlösningar

Grönt bolån med rabatt


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med Nordea som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har Nordea tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Brf Lanternan. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar Nordea detta med att erbjuda Gröna Bolån och en extra rabatt. Läs mer om detta i Nordeas erbjudande som du hittar nedan.

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Brf Lanternan - med havet precis utanför

  Livet precis vid havet

  I denna stora fyra om 147 kvadrat med mycket ljusinsläpp, sociala ytor och en stor terrass mot havet, når du den stora terrassen från tre håll. Här finns gott om plats att umgås med vänner och en svårslagen utsikt över havet.

  Hitta din stil i Brf Lanternan

  Ljus och öppen vardag

  Från entrén öppnar det stora kombinerade köket och vardagsrummet upp sig. Rummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha många vänner över på middag eller brunch. Den generösa vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer.

  Ljust och socialt vardagsrum i Brf Lanternan

  Köket är hjärtat i hemmet

  Vardagsrummet och vinkelköket smälter samman till en trevlig social yta. Köket bjuder på bra arbetsytor och det finns även möjlighet att välja till en köksö. Här finner du även balkongen som vetter mot gården.

  Ljust och rymligt i Brf Lanternan
  Ljust och inbjudande i Brf Lanternan

  Naturligt ljus i hela hemmet

  Ljust vardagsrum och kök som tillsammans bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Här finner du även den trevliga balkongen med havsutsikt perfekt för varma sommarkvällar. Intill vardagsrummet hittar du sovrummet med stor skjutdörrsgarderob.

  Bo med drömläge i Limhamns Sjöstad

  Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor precis på kajkanten till havet, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Limhamns Sjöstad är det nära till allt – storstadspuls och småstadsidyll, kultur och eftertanke, öppna fält och djupblått hav.

  Här blir varje dag en dag vid havet, med förtrollande vyer och härligt umgänge med grannar, vänner och familj nere i småbåtshamnen eller i parken. Längs kajpromenaden är det alltid liv och rörelse. På bara några minuters promenad finns dessutom all tänkbar service i Limhamns charmiga småstadsidyll.

  Längs vägen passerar du favoriter som Hylliekrokens golfbana, Limhamns fältet och Ribban där du kan njuta av salta dopp. Få andra stadsdelar kan skryta med att ha en badstrand med tillhörande kallbadhus på vardera sida om sig. Men för morgondoppet finns det även en badtrappa precis nere vid kajen i Limhamns Sjöstad!

  Ljust och rymligt i Brf Lanternan

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret

   Ansvariga kontaktpersoner

   Patrik Sjödin

   Patrik Sjödin

   0702-386 232 Kontakta Patrik
   Ludvig Andersson

   Ludvig Andersson

   0736-733 533 Kontakta Ludvig

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Skrivaregatan 1
   205 33, Malmö
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: