Brf Lanternan – hem med havet precis utanför dörren

Välkommen till Brf Lanternan, här hittar du det bästa av två världar: närheten till staden och lugnet från havet. I Limhamns centrum finns allt du kan behöva och centrala Malmö ligger bara 20 minuter bort på cykel.

Antal rum: 1-5 rum
Boarea: 35-145 kvm
Säljstart: Hösten 2017
Inflyttning: Inflyttning våren 2020

Här är vi nu

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Har du någonsin drömt om att bo vid havet? Det har nog många av oss. Men det är inte alltid man har möjlighet till det. Oavsett om det beror på arbete, familj eller helt enkelt att staden lockar för mycket. Men i Limhamns Sjöstad får du det bästa av två världar. Här har du den lugna atmosfären vid havet samtidigt som Malmös storstadspuls aldrig ligger långt borta. 

Brf Lanternan ligger precis vid vattnet och den trevliga kajpromenaden. Kvarteret består av två hus som även kommer ha en källare med förråd och parkering. Hemmen är speciellt ritade för att ta till vara på naturen och havet. Här hittar du öppna ytor och ljusa rum som ger en inbjudande och härlig känsla. 

Allt du behöver och lite till
Brf Lanternan ligger på promenadavstånd från Ribban, eller Ribersborgsstranden, en populär badplats för hela Malmö på sommaren. Här finns även Ribersborgs kallbadhus med spa, vinterbad, bastu och restaurang. Du har också nära till Hylliekrokens Golfcenter med en trevlig 9-hålsbana, driving range och café. Intill golfbanan ligger Limhamnsfältet med fotbollsplaner, hundrastplatser och mycket mer. 

Bara en kort promenad från hemmet har du även Limhamns Centrum, en småstad i staden. Här finns allt du behöver på en armlängds avstånd: mataffär, gym, café, apotek, restauranger och butiker. När du sedan ska in till centrala Malmö kan du cykla på cykelbanan längs havet. Det är sådana små detaljer ger Limhamns Sjöstad det lilla extra. Välkommen!

Enkelt att leva Svanenmärkt! 
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Brf Lanternan kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan väntar småbåtshamnen, Limhamnsfältet, Hylliekrokens golfbana och salta dopp på Ribban. Alldeles intill husen ligger även den nya Glasbruksparken och när det blir dags för inflyttning i Gennakern kommer Sjöstadsskolan med åk F–6 att ha öppnat lite längre in i området.

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen och när du kommer hem från storhandlingen kan du ta hissen direkt från garaget upp till ditt eget våningsplan. Bara en sån sak! Vi driver en spännande utveckling i Limhamns Sjöstad och nu när området fortsätter växa så har vi planerat för kvarter med ännu fler möjligheter.

Läs mer om vårt arbete i Limhamns Sjöstad » 

bostader_sjostaden_limhamn_945x500.jpg

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33, Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.