Brf Lanternan – hem med havet precis utanför dörren

Välkommen till Brf Lanternan, här hittar du det bästa av två världar: närheten till staden och lugnet från havet. I Limhamns centrum finns allt du kan behöva och centrala Malmö ligger bara 20 minuter bort på cykel.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 35 - 147 kvm
Pris: 1 250 000 - 7 400 000 kr
Månadskostnad: 2 337 - 7 478 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Inflyttning sommar/höst 2020

Med havet som granne
Har du någonsin drömt om att bo vid havet? Det har nog många av oss. Men det är inte alltid man har möjlighet till det. Oavsett om det beror på arbete, familj eller helt enkelt att staden lockar för mycket. Men i Limhamns Sjöstad får du det bästa av två världar. Här har du den lugna atmosfären vid havet samtidigt som Malmös storstadspuls aldrig ligger långt borta. 

Brf Lanternan ligger precis vid vattnet och den trevliga kajpromenaden. Kvarteret består av två hus som även kommer ha en källare med förråd och parkering. Hemmen är speciellt ritade för att ta till vara på naturen och havet. Här hittar du öppna ytor och ljusa rum som ger en inbjudande och härlig känsla.

Enkelt att leva Svanenmärkt! 
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Brf Lanternan kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Hitta din nya bostad med bostadsväljaren


Planlösningar


Lediga Hem Brf Lanternan

4/6 Bostäder med samma planlösning

3 rum - 84,5 kvm

Balkong, Havsutsikt

Våningsplan 2 - 7
Pris: Från 4 000 000 kr
4/6 Bostäder med samma planlösning

3 rum - 76,5 kvm

Balkong

Våningsplan 2 - 7
Pris: Från 2 850 000 kr
2/4 Bostäder med samma planlösning

2 rum - 57,5 kvm

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 2 - 5
Pris: Från 2 700 000 kr
Visa alla planlösningar

Inredningsval


Här hittar du inredningskataloger för Brf Lanternan

Efter kontraktsskrivningen kommer du att kontaktas av Magdalena som är kundansvarig och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom de olika valmöjligheterna och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för hemmen i Brf Lanternan!

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  Bo med drömläge i Limhamns Sjöstad

  Närområdet

  I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan väntar småbåtshamnen, Limhamnsfältet, Hylliekrokens golfbana och salta dopp på Ribban. Alldeles intill husen ligger även den nya Glasbruksparken och när det blir dags för inflyttning kommer Glasbruksskolan med åk F–6 att ha öppnat lite längre in i området.

  I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen och när du kommer hem från storhandlingen kan du ta hissen direkt från garaget upp till ditt eget våningsplan. Bara en sån sak! Vi driver en spännande utveckling i Limhamns Sjöstad och nu när området fortsätter växa så har vi planerat för kvarter med ännu fler möjligheter.

  Läs mer om vårt arbete i Limhamns Sjöstad » 

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret

   Ansvariga kontaktpersoner

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Skrivaregatan 1
   205 33, Malmö
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: