Lägenhet D 1002

Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1002
1 / 2 - Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1002
Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1002
2 / 2 - Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1002

Välkommen in på entrévåningen till en rymlig och luftig trea om 94 kvadrat med vinkelkök, gästtoalett och uteplats mot gården.

Kliv in i en välkomnande entré med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets gästtoalett som underlättar stressiga morgnar när flera ska iväg samtidigt. Från hallen når du hemmets två sovrum som båda har fönster mot gården så att du kan vädra under ljumma nätter utan att bli störd. Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng, två sängbord samt bra förvaring i en skjutdörrsgarderob. Det mindre har plats för en enkelsäng, sängbord, förvaring i en garderob samt en arbetsplats invid fönstret. Vill du heller ha ett större vardagsrum kan du som tillval välja bort det mindre sovrummet. Mitt emot ligger det stora helkaklade badrummet med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten.

Det stora och ljusa kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha många vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om utrymme för matlagning och vill du ha ytterligare matlagningsytor och en trevlig plats för dina gäster att mingla vid, kan du välja till en köksö. Vardagsrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den trevliga uteplatsen mot gården. Här kan du spendera många ljusa kvällar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer D 1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020
Egenskaper Uteplats

Hem från Skanska i sociala medier