Lägenhet D 1003

Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1003
1 / 2 - Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1003
Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1003
2 / 2 - Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1003

Välkommen in på entrévåningen till en stor tvåa om 70,5 kvadrat med social planlösning, bra förvaring och uteplats mot gården.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och en rymlig klädkammare där du kan förvara kläder, ytterkläder och skor. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt ett städskåp. Ovanpå maskinerna ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Direkt till höger vid entrén ligger hemmets rymliga sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord och bra förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Välj till en köksö för att få ytterligare matlagningsytor och en trevlig plats för dina gäster att mingla vid medan du lägger en sista hand på middagen. Vardagsrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den trevliga uteplatsen mot gården. Här kan du spendera många ljusa kvällar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer D 1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020
Egenskaper Uteplats

Ansvarig kontaktperson

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier