Lägenhet E 1101

Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1101
1 / 2 - Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1101
Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1101
2 / 2 - Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1101

Välkommen in till en luftig och social trea om 78 kvadrat med vinkelkök, bra förvaring och balkong i soligt läge.

Kliv in i en välkomnande entré med avhängning för dina ytterkläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets två sovrum som båda har gott om förvaring för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob samt fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under sommarnätterna. Det mindre sovrummet har plats för en enkelsäng och ett sängbord, det större har plats för en dubbelsäng och två sängbord. Från hallen hittar du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Rummet har ett mindre fönster som ger ett praktiskt ljusinsläpp.

Det stora ljusa kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och för att få ytterligare matlagningsytor och en trevlig plats för dina gäster att mingla vid kan du välja till en köksö. Vardagsrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med en trevlig balkong i söderläge. Här kan du spendera många sköna stunder under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 7
Nummer E 1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier