Lägenhet D 1501

Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1501
1 / 2 - Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1501
Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1501
2 / 2 - Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1501

Välkommen in på sjätte våningen till en ljus och rymlig femma om 130 kvadrat med vinkelkök, två badrum och en stor terrass med havsutsikt.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning samt gott om förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Till vänster hittar du ett mindre badrum med dusch som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt. Rummet har ett mindre fönster som ger praktiskt och trevligt ljusinsläpp. Vägg i vägg med badrummet ligger två av hemmets mindre sovrum som båda har plats för en enkelsäng och ett sängbord. Det ena har fönster med härlig morgonsol och det andra en fransk balkong som gör det möjligt att öppna upp och vädra under ljumma nätter.

Vidare genom den inre hallen hittar du hemmets större helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Ett mindre fönster ger bra ljusinsläpp. I änden av hallen finns hemmets större sovrum. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Rummet har utgång till hemmets stora terrass med havsutsikt samt en fransk balkong.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och för att få ytterligare matlagningsytor och en trevlig plats för dina gäster att mingla vid kan du välja till en köksö. Från två utgångar i rummet når du den stora terrassen som sträcker sig runt hemmet i två väderstreck. Här kommer du att njuta av både ljusa slappa dagar i en vilstol och långa middagar med vänner i kvällssolen.

Innanför vardagrumsdelen hittar du hemmets fjärde sovrum med plats för enkelsäng, sängbord samt förvaring i en garderob. I rummet har du möjlighet att möblera med en arbetsplats framför fönstret. Vill du hellre ha ett större vardagsrum kan du som tillval välja bort sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 131 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 6 av 6
Nummer D 1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020
Egenskaper Takterrass, Fransk balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Ansvarig kontaktperson

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hem från Skanska i sociala medier