Lägenhet D 1502

Bilden visar Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1502
1 / 3 - Bilden visar Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1502
Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1502
2 / 3 - Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1502
Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1502
3 / 3 - Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet D 1502

Välkommen in högst upp i huset till en ljus och rymlig femma om 138 kvadrat med vinkelkök, två badrum och en stor terrass med havsutsikt.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Till höger hittar du ett av hemmets två badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Till vänster i hallen ligger sovrum 2 med plats för säng, sängbord, två garderober samt en arbetsplats framför fönstret.

Från entrén öppnar det stora kombinerade köket och vardagsrummet upp sig. Rummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha många vänner över på middag eller brunch. Den generösa vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Du har möjlighet att välja till en köksö för att få ytterligare matlagningsytor och en trevlig plats för att äta en snabb frukost på. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den generösa terrassen med havsutsikt i soligt läge.

Från vardagsrummet når du sovrum 3 och 4 som båda har plats för en säng, sängbord, garderob. Vill du hellre ha ett rymligare kök och vardagsrum kan du som tillval välja bort sovrummen. 

Sovrum 1 har plats för en dubbelsäng, två sängbord och har en fransk balkong med morgonsol. Du har plats för dina kläder och skor i en rymlig klädkammare och från rummet når du hemmets andra helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Här finns också ett mindre fönster som släpper in praktiskt och trevligt ljus.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 138 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 6 av 6
Nummer D 1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020
Egenskaper Takterrass, Fransk balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Hem från Skanska i sociala medier