Lägenhet E 1002

Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1002
1 / 2 - Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1002
Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1002
2 / 2 - Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1002

Välkommen in på entrévåningen till en trevlig etta om 35 kvadrat med smart planlösning, vinkelkök, sovalkov och fransk balkong i ljust läge.

Kliv in i en välkomnande entré med plats för avhängning samt en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för kläder och skor. I hallen hittar du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin.

Det ljusa kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och vardagsrumsdelen har utrymme för att möblera med soffa och soffbord. Rummet får ljus från stora fönster i sydvästligt läge och en fransk balkong gör det möjligt att öppna upp och släppa in frisk luft och ytterligare ljus under härliga dagar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 7
Nummer E 1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020
Egenskaper Sovalkov, Fransk balkong

Hem från Skanska i sociala medier