Lägenhet E 1601

Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1601
1 / 2 - Planlösning från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1601
Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1601
2 / 2 - Situationsplan från Lanternan, Malmö, Lägenhet E 1601

Välkommen in högst upp i huset till en ljus och luftig fyra om 112 kvadrat med vinkelkök, två badrum och en stor terrass med havsutsikt.

Här möts du av en välkomnande och ljus entré med ett fönster och en rymlig skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Från hallen når du hemmets större helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. I hallen hittar du även ett mindre badrum med dusch som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt.Rakt fram i hallen ligger två av hemmets sovrum vägg i vägg. Det större har plats för en dubbelsäng, två sängbord samt riktigt bra förvaring i en klädkammare. Det mindre sovrummet har plats för en enkelsäng samt förvaring av kläder i en garderob.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Ett fönster ovanför arbetsbänken släpper in extra ljus. En vägg invid matplatsen delar av rummet för att skapa en lugnare vardagsrumsdel. Som tillval kan du välja bort väggen för ett mer öppet rum. Från två utgångar i vardagsrumsdelen respektive köksdelen når du den stora terrassen som sträcker sig runt hemmet i två väderstreck. Här kommer du att njuta av både middagar i kvällssol och lugna stunder i en solstol på terrassen med havsutsikt som vetter mot gården.

Innanför vardagsrummet hittar du ett allrum alternativt sovrum med garderob och fönster i tre väderstreck. Vill du hellre ha ett större vardagsrum kan du som tillval välja bort rummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 111,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer E 1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020

Hem från Skanska i sociala medier