Hemmen i Brf Lantern

Nyfiken på Brf Lanternan? Vi bjuder här på fem lägenhetstyper som kommer att finnas i kvarteret.

Trea om 76,5 kvadrat


En välplanerad och ljus trea om 76,5 kvadrat med två sovrum, vinkelkök och ett härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp. Balkongen som vetter mot innergården skapar en lugn och skyddad plats för avkoppling.
Rymlig trea, med stort ljusinsläpp

A 1402

Trea om 84,5 kvadrat


Njut av varma sommarkvällar från den härliga balkongen med utsikt över Öresund. I denna välplanerade trea om 84,5 kvadrat, med vinkelkök, två sovrum och öppet vardagsrum ligger fokus på smarta förvaringslösningar och stort ljusinsläpp.

Ljus och trevlig trea med mycket ljusinsläpp

A 1504

Fyra om 147 kvadrat


Inred din egen loungehörna ute på den stora terrassen med otrolig utsikt över Öresund. Denna stora fyra om 147 kvadrat erbjuder två sovrum, rymlig matplats och vardagsrum med stort ljusinsläpp.

Rymlig och ljus fyra med takterrass

A 1701

Trea om 80,5 kvadrat


I denna trea om 80,5 kvadrat på fjärde våningen får du ett ljust hem med bra förvaring och egen klädkammare i direkt anslutning till det mindre sovrummet. Utöver detta har du ett rymligt vardagsrum som enkelt smälter samman med köket.
Rymlig trea, med stort ljusinsläpp

B 1401

Fyra om 91,5 kvadrat


Denna ljusa fyra om 91,5 kvadrat bjuder på trevliga sociala ytor, ett praktiskt vinkelkök och tre sovrum med mycket ljusinsläpp. Utöver balkongen som vetter mot gården, finns även en fransk balkong i det större sovrummet.
Rymlig och ljus fyra med härlig balkong

B 1403

Med reservation för mindre ändringar