Säljstart 19:e november

Nu är det äntligen dags för säljstarten av Brf Lanternan. Ett nytt projekt i Limhamns Sjöstad där du får det bästa från två världar: närheten till staden och lugnet från havet. Vi ser fram emot att träffa dig på säljstarten. Varmt välkommen!

Brf Lanternan - med havet precis utanför

Datum: söndagen den 19:e november
Tid: mingel mellan 13.00-15.00 
Plats: Gastronomi & Harmoni på Dragörkajen, Övägen 8C, Limhamn

Informationsbroschyr»
Lägenhetsväljare»
Köpanmälan»
Köpprocess»
Kostnadskalkyl»
Prislista»

Observera att en intresseanmälan inte motsvarar en köpanmälan, utan en separat köpanmälan måste fyllas i och skickas till oss eller lämnas på säljstarten. Den är din garanti för att bli kontaktad efter säljstarten enligt turordningslistan.

Hur går det till?

Köpanmälan lämnas in på säljstarten alternativt skickas via e-mail eller post, oss tillhanda senast måndagen den 20:e november, kl. 08.00. 

Endast en blankett per person får lämnas. Anmälan är personlig.

Endast personer som avser att stå som ägare kan delta i fördelningen av lägenheterna. Juridisk person kan stå som ägare. Gäller ett begränsat antal.

Köpanmälan ger en turordning baserad på datumet för din intresseanmälan till Skanskas kundregister. Efter inlämningsdagen sorterar vi anmälningarna och därefter blir du kontaktad av våra mäklare. Vid detta tillfälle väljer du din lägenhet. 

Kontraktskrivning kommer att bokas in i samband med att du väljer lägenhet.

Om du inte är tillgänglig för vår mäklare, eller om du väljer att avstå från att skriva kontrakt inom kontraktsskrivningstiden, förlorar du din plats i kön för Brf Lanternan. Du kvarstår i vårt kundregister.

Eventuellt kvarvarande hem blir därefter tillgängliga till försäljning enligt ”först-till-kvarn”-principen, d.v.s. tillgängliga hem säljs till den som först anmäler sitt intresse, utan något krav på köplats eller turordning.

Köpanmälan är ingen garanti för att få köpa en lägenhet.

Om dina val redan är sålda när du kontaktas får du givetvis möjligheten att välja bland kvarvarande lägenheter. En bra idé är därför att i förväg göra en egen ”rankinglista” på vilka lägenheter du kan tänka dig.


E-mail: martin.jakobsson@skanska.se eller
Postadress: Skanska Sverige AB
Att: Martin Jakobsson
205 33 Malmö