När hav och natur möter miljö

I Limhamns Sjöstad finns Solseglet – fyra hus som är vad vi kallar för mörkgröna hem. Det innebär att de uppfyller Skanskas hårdaste miljömärkning. Därför finns det till exempel solceller på taket som genererar så mycket solel att det balanserar husets primärenergibehov. Radhusen byggs i detta nu och är färdiga för inflyttning vintern 2018.

Antal rum: 5 rum
Boarea: 137 kvm
Säljstart: Hösten 2018
Inflyttning: Vintern 2018

De mörkgrönaste hemmen i Limhamns Sjöstad
Solcellerna är kanske det som sticker ut mest på Solseglet, men det finns mycket under ytan här. Allt material undersöks på detaljnivå, endast hållbara och giftfria material får användas. Det gäller både det som byggs in och det som används på arbetsplatsen. Vi skickar inte heller något avfall till deponi. Det innebär att allt material som fraktas till arbetsplatsen antingen kommer användas där, återanvändas på andra platser eller helt enkelt återvinnas.

Solseglet är en genomgående miljövänlig produkt – bokstavligt talat. Du kommer kunna se precis hur mycket energi du gör av med – och hur mycket du tillverkar genom solcellerna. Allt som allt sparar du på både miljö och plånbok när du bor i Solseglet.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Avstånd till platser

Ett ljust och luftigt hem som uppfyller Skanskas hårdaste miljömärkning.

Energisnåla vitvaror som sparar på både miljö och plånbok.

Spännande materialval som sätter en miljövänlig prägel på alla hem.

Närområdet

Ett grönt område med inslag av både hav och city

I Limhamns Sjöstad har du framförallt lugnet och närheten till Öresund. Promenaderna vid vattnet och de mysiga sommarkvällarna förklarar sig själva. Men Limhamns Sjöstad bjuder på så mycket mer.

I allt från kallbadhuset, Limhamnsfältet och Limhamns centrum finns det en genomgående röd tråd av en härligare vardag. Här ute lever du lite enklare och skönare. Oavsett om du föredrar golf, promenader, kallbad, beachvolleyboll eller bara en mix av alltihop bjuder Limhamn på något för dig. I området finns även Glasbruksskolan med åk F-6.

När du köper ett hem i Solseglet får du ett hem som har nära till det mesta i Limhamn. Och självklart är Malmö city bara en kort cykeltur bort. Det är härligt att kunna njuta av ett grönt hem som matchar den natursköna omgivningen.

Välkommen till Limhamns Sjöstad!

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Ansvariga kontaktpersoner

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: